RCD Mallorca Shirt 22-23: Een Stralend Nieuw Ontwerp Onthuld

Het nieuwe derde tenue van Real Mallorca voor het seizoen 2022-2023 is vandaag eindelijk onthuld en het heeft de voetbalwereld in vuur en vlam gezet! Vervaardigd door Nike, zal dit opvallende tenue te zien zijn in het aankomende La Liga-seizoen.

RCD Mallorca Shirt 22-23 Dit is het fonkelnieuwe Nike RCD Mallorca derde tenue voor het seizoen 22-23.

Het Nike Real Mallorca derde shirt voor 2022-2023 is gebaseerd op het Academy teamwear-template en straalt in het wit, met een rode barcode-graphic op de raglanmouwen. Dit opvallende grafische element voegt een moderne en dynamische uitstraling toe aan het tenue.

De logo’s zijn uitgevoerd in rood, wat perfect past bij het kleurenschema van het shirt. Dit ontwerp is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en traditie van Real Mallorca.

Het tenue wordt gecompleteerd met witte shorts en sokken, wat zorgt voor een strakke en uniforme uitstraling op het veld.

Het Nike Real Mallorca derde shirt voor het seizoen 2022-2023 is beschikbaar voor €80.

Wat vind jij van het derde tenue van RCD Mallorca? Laat je commentaar hieronder achter en deel je mening over dit opvallende en prachtige ontwerp. Het is duidelijk dat de fans van Mallorca trots zullen zijn om dit tenue te zien schitteren op het veld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *