Tenerife Voetbal Shirt 21-22: Een Eeuw van Glorie Gevierd!

Het gloednieuwe Tenerife Voetbal Shirt voor het seizoen 2021-2022 is onlangs uitgebracht ter ere van het eeuwfeest van de club, die haar 100-jarig bestaan viert sinds de oprichting. Dit meesterwerk is vervaardigd door niemand minder dan Hummel en zal worden gedragen door CD Tenerife in La Liga 2 tijdens hun thuiswedstrijd tegen Las Palmas op zondag.

Tenerife Voetbal Shirt 21-22: Het Eeuwfeest Tenue Dit is het Tenerife 2021-22 eeuwfeest shirt, gemaakt door Hummel.

Zoals gebruikelijk voor deze Spaanse club, heeft het Hummel Tenerife 2021-22 eeuwfeest shirt een witte basis met blauwe designelementen. Deze elementen manifesteren zich in de vorm van twee verticale blauwe strepen, onderbroken in het midden door het logo van de hoofdsponsor, dat ook blauw is. Ook de afwerking rond de klassieke kraag en de mouwboorden maakt gebruik van deze prachtige kleur.

Het clubembleem van Tenerife prijkt in het midden van de borst, met een gouden inscriptie eronder (1922-2022, 100 años). Het Hummel-logo verschijnt aan de rechterkant van de borst, maar in het wit, alleen zichtbaar vanwege de andere textuur.

Het tenue wordt gecompleteerd door witte shorts en sokken, wat resulteert in een onberispelijke uitstraling voor het Tenerife 2021-22 eeuwfeest shirt, vervaardigd door Hummel.

Wat is jouw oordeel over het eeuwfeesttenue van CD Tenerife? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Ontdek nu het Tenerife Voetbal Shirt en vier mee met 100 jaar aan voetbalgeschiedenis en glorie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *