RCD Mallorca Shirt 22-23: De Nieuwe Speciale Uitgave!

Het gloednieuwe RCD Mallorca shirt voor het seizoen 2022-2023 is onlangs onthuld, en voetbalfans over de hele wereld kunnen hun opwinding nauwelijks bedwingen. Dit prachtige shirt, vervaardigd door Nike, zal gedragen worden in de laatste wedstrijd van het La Liga-seizoen.

RCD Mallorca Shirt 22-23 Dit is het nieuwe Nike RCD Mallorca speciale shirt voor 2022-2023.

Het Nike Real Club Deportivo Mallorca 22-23 speciale shirt is gebaseerd op het Precision VI-ontwerp, dat een vergelijkbare grafische stijl heeft als de pre-match shirts van Nike’s elite teams van enkele seizoenen geleden. Dit shirt straalt klasse en stijl uit, en Mallorca-fans kunnen niet wachten om het op het veld te zien schitteren.

Zwart gekleurde shorts en sokken complementeren het nieuwe Nike Real Mallorca 2022-2023 speciale tenue, waardoor het een opvallende en gecoördineerde uitstraling heeft.

Dit speciale tenue is een gelimiteerde editie, met slechts 300 exemplaren beschikbaar voor aankoop. Dit maakt het tot een waar collector’s item voor de trouwste supporters.

Ben jij een fan van het speciale shirt van Mallorca? Laat hieronder je reactie achter en deel je enthousiasme voor dit prachtige tenue!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *