Puma Wint Strijd om Portugal Voetbalshirt Deal

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Puma naar verluidt de strijd gewonnen om Nike te vervangen als sponsor van het nationale voetbalteam van Portugal, volgens Marca.

Puma Vervangt Nike als Sponsor voor het Portugese Nationale Voetbalteam in januari 2025

Het Puma Portugal contract zal van start gaan in januari 2025, wanneer de verbintenis met het Noord-Amerikaanse merk afloopt. Dit betekent dat Portugal Nike-kits zal dragen tijdens het EK 2024, maar Puma-kits tijdens het WK 2026 en toekomstige toernooien.

Nike, het sportmerk van keuze voor het Portugese team sinds 1997, is er niet in geslaagd om op te boksen tegen het onweerstaanbare aanbod dat Puma heeft gepresenteerd. Deze breuk in hun langdurige samenwerking heeft betekenis, gezien Nike al die jaren Cristiano Ronaldo heeft gekleed, de iconische Portugese ster die onder Roberto Martínez het team blijft leiden.

Het Onweerstaanbare Aanbod van Puma Zorgt voor Overeenkomst met Portugal, Doorbreekt Twee Decennia Lange Samenwerking met Nike. Sinds het begin van hun overeenkomst in 1997 heeft Nike beroemde spelers aangekleed zoals Figo, Deco, Quaresma, Simao en Cristiano Ronaldo gedurende verschillende periodes.

Adidas maakte de voetbalshirts van Portugal van 1978 tot 1994.

De onderhandelingen met de nieuwe technische sponsor worden rechtstreeks gevoerd door Fernando Gomes, de president van de Portugese Voetbalfederatie, en de officiële aankondiging van de overeenkomst wordt in de komende dagen verwacht.

Puma x Portugal Voetbalshirt Overeenkomst – BELANGRIJKE FEITEN:

  • Puma zal Nike vervangen als sponsor voor het nationale voetbalteam van Portugal.
  • De beslissing doorbreekt Nike’s twee decennia lange samenwerking met het team.
  • Puma Portugal voetbalshirt overeenkomst geldig vanaf 2025.
  • Nike zal de Portugal Euro 2024 shirts maken, Puma zal de eerste Portugal shirts uitbrengen begin 2025.

Bekijk klassieke Portugal voetbalshirts op Football Kit Archive.

De allereerste Puma Portugal voetbalshirts worden begin 2025 gelanceerd.

Wat is jouw mening over Puma die Nike vervangt als maker van het Portugal voetbalshirt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Ontdek de nieuwste voetbalshirts voor kinderen, inclusief het populaire “voetbalshirt kind Ronaldo“, en kleed je kleintjes in stijl zoals hun favoriete Portugese ster!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *