Nieuwe Barça en PSG 22-23 Tenues: Sponsors Toegevoegd in Europa?

Als je een nieuwe Nike-kit wilt bemachtigen van de Europese giganten FC Barcelona en Paris Saint-Germain voor het seizoen 2022-2023, kan er een probleem zijn: je kunt hem in de meeste delen van de wereld niet krijgen met het officiële sponsorslogo.

Nike Verkoopt 22-23 Barcelona & PSG Tenues Met Sponsors in Europa en Zonder Sponsors Buiten Europa

Op de Europese websites van Nike worden zowel de Barça- als de PSG-tenues voor 2022-2023 verkocht met de sponsorslogo’s. Op alle andere Nike-sites worden beide tenues zonder sponsor verkocht.

Je kunt de tenues van Barcelona en PSG voor 22-23 niet gemakkelijk met een sponsorslogo krijgen buiten Europa. De reden waarom Nike beide tenues zonder sponsor verkoopt, is eenvoudig. Ze werden maanden geleden geproduceerd, toen nog niet zeker was wie de nieuwe hoofdsponsor van elke club zou worden. We zijn er vrij zeker van dat Nike de Qatar Airways/Spotify-logo’s naderhand op de tenues in Europa zal aanbrengen. De tenues zijn zonder sponsor verzonden.

Het moet ook worden opgemerkt dat alle productafbeeldingen van Nike met sponsors op de shirts zijn bewerkt.

Intussen zijn de tenues voor 22-23 van Atletico alleen beschikbaar in Europa. Nike verkoopt ze met de nieuwe hoofdsponsor WhaleFin, terwijl onafhankelijke retailers ze lijken te hebben met en zonder sponsor.

Zal Nike een nieuwe batch tenues met sponsorslogo’s produceren? We denken dat er een kans is dat Nike in de toekomst zowel de FC Barcelona- als Paris Saint-Germain-tenues voor 2022-2023 wereldwijd met sponsorslogo’s kan aanbieden. Het Swoosh-logo kan nieuwe batches van de tenues met de logo’s produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *