Jordan PSG 23-24 Derde Tenue Onthuld: Een Echte Stijlvolle Sensatie!

Het nieuwste derde tenue van Jordan PSG voor het seizoen 2023-2024 is zojuist onthuld en het is een waar meesterwerk dat geïnspireerd is op het iconische Air Jordan patroon, dat al vele jaren te bewonderen is op verschillende Jordan-sneakers.

De hoofdkleur van het nieuwe PSG 2023-2024 derde tenue is zwart, gecombineerd met subtiele grijze accenten en beige logo’s. Officieel worden de kleuren van het Jordan Paris SG 23-24 derde voetbalshirt genoemd als “Anthracite / Zwart / Steen”.

Terwijl zwart en anthraciet bekende kleuren zijn in de wereld van Nike/Jordan (voetbaltenues), is “Steen” voor het eerst te zien op een Nike voetbalshirt. Het betreft een lichte beige (“vuile”) grijstint.

Op het gebied van ontwerp is het Nike Jordan PSG 2023-2024 derde tenue voorzien van het beroemde Jordan “Elephant” patroonprint, wat het tenue een onmiskenbaar stijlvolle uitstraling geeft.

Dit fantastische derde tenue van Jordan Paris SG is sinds 19 september 2023 beschikbaar en wordt verkocht voor 98 euro voor de replica (153 euro voor het authentieke exemplaar).

De PSG Jordan 2023-2024 Derde Tenue Collectie is een waar genot voor het oog en zal ongetwijfeld de harten van de fans sneller laten kloppen. Mis deze kans niet om je te kleden in de stijl van je favoriete PSG-spelers met het nieuwste PSG tenue!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *