Is er een lek in het ontwerp van het vierde tenue van Jordan Paris Saint-Germain voor 2022?

Update: Er zijn meer afbeeldingen gelekt van de Jordan PSG-trainingscollectie voor 2022, waarbij dit keer het trainingsjack met lange mouwen te zien is. Nog steeds geen nieuws over het vierde tenue…

Een uitgelekte Jordan PSG-trainingsjersey voor 2022 zou ons wellicht een hint kunnen geven over het ontwerp en de inspiratie voor het vierde tenue van Jordan PSG voor 2022. Net als het vierde tenue van PSG wordt het gemaakt door Jordan en zal het gedragen worden in de tweede helft van het Ligue 1-seizoen 2021-2022.

De PSG-trainingsjersey heeft dezelfde accentkleur als het vierde tenue. Paris SG 2022 Trainingshirt Dit is het trainingsshirt voor Paris Saint-Germain voor 2022, vervaardigd door Jordan.

Het Jordan Paris Saint-Germain 2022 trainingsvoetbalshirt heeft een uniek grafisch ontwerp. Het is hoofdzakelijk grijs met marineblauwe spikkels, gecombineerd met PSG’s marineblauw voor logo’s en rode en witte accenten.

PSG 2021-2022 Vierde Tenue

Vanaf januari 2022 is het nieuwe trainingsuniform van Paris Saint-Germain voor 2022 verkrijgbaar voor ongeveer 50 USD.

Bekijk alle tenues van Paris Saint-Germain op Football Kit Archive.

Gemaakt door Jordan: PSG 21-22 Vierde Tenue Details Gelekt

Wat vind jij van het trainingskit voor Paris Saint-Germain in 2022? Zou je graag zien dat het vierde tenue van PSG dit ontwerp heeft? Laat het ons weten en bekijk het Overzicht van Tenues 21-22 voor alle gelekte PSG-voetbalkitdetails. En vergeet niet de nieuwste collectie van PSG trainingspakken te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *