Retro Voetbalshirts Feyenoord: De Evolutie van het Thuisshirt

Afgelopen zaterdag lanceerde de Nederlandse grootmacht Feyenoord Rotterdam officieel het nieuwe thuisshirt van de club, dat opnieuw vertrouwt op het traditionele half-en-half ontwerp.

Feyenoord 22-23 Thuisshirt Onthuld

De Turkse kitkenners van @formakultur namen dit geval van dichtbij onder de loep en merkten onmiddellijk de sterke consistentie op. Laten we eens kijken waar dit allemaal om draait.

FEYENOORD THUISHIRT EVOLUTIE – 2014-2022 Bekijk alle thuisshirts van Feyenoord tijdens het Adidas-tijdperk in chronologische volgorde.

Het thuisshirt van Feyenoord heeft traditioneel een half-en-half uitstraling in wit en rood, terwijl de mouwen ofwel de afwisselende look voortzetten of effen rood zijn.

Natuurlijk zijn er nog steeds kleine verschillen tussen alle shirts, zoals de hoofdaccentkleur, verschillende kragen en variërende sponsorlogo’s op de borst. Al met al kunnen deze kleine veranderingen toch een groot verschil maken in het eindresultaat.

Wat vind je van de evolutie van Feyenoord’s thuisshirt? Hou je van de half-en-half uitstraling? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Retro Voetbalshirts Feyenoord: Herbeleef de geschiedenis van de club met deze iconische shirts en geef je steun aan de club in stijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *