Liverpool 23-24 Derde Tenue Onthuld

Het replica exemplaar van het Liverpool 23-24 derde tenue lijkt veel donkerder te zijn – hierover volgt meer informatie in een apart artikel.

Officieel zijn de kleuren van het Nike Liverpool 23-24 derde shirt “Space Purple/Court Purple/White”. Space Purple is dezelfde kleur als die wordt gebruikt voor het Liverpool doelman shirt van het seizoen 2023-24.

Een onregelmatig strepen/patronenpatroon bedekt het hele shirt, met wolkachtige vormen in licht en donker paars, wat bijdraagt aan het moderne kleurenschema.

De template maakt zijn debuut voor de Nike 2023 FIFA Women’s World Cup kits Wat betreft de template is het Nike Liverpool 23-24 derde tenue gebaseerd op een nieuwe wereldwijde Nike-template. Deze template maakte zijn debuut voor de tenues van de Nike 2023 FIFA Women’s World Cup en wordt gebruikt voor elk Nike 23-24 derde tenue. Het valt vooral op door de v-vormige panelen in het kraaggebied.

Alle Nike 2023 FIFA Women’s World Cup Tenues Onthuld

Het LFC-logo en de Nike Swoosh-logo’s hebben een opvallend gespikkeld uiterlijk vanwege het gebruik van Nike Grind. Nike Grind wordt geproduceerd door recycling van productieafval en oude schoenen tot nieuwe materialen.

Collectie Liverpool 23-24 Derde Tenue En nu, met trots presenteren we de gehele collectie van het Liverpool 23-24 derde tenue. Laat je betoveren door het prachtige ontwerp en de gedurfde kleurencombinaties van dit nieuwe tenue dat de passie van de club weerspiegelt.

Voetbalshirt Liverpool: Mis deze kans niet om jouw Liverpool 23-24 derde voetbalshirt te bemachtigen en pronk met de kleuren van je favoriete club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *