Castore Onthult Feyenoord 23-24 Uitshirt: Een Eerbetoon aan 1998-1999

Groot nieuws uit de Eredivisie! Vandaag is het langverwachte Feyenoord 23-24 Uitshirt onthuld, en opvallend is dat dit shirt is vervaardigd door Castore, waarmee ze Adidas vervangen.

Feyenoord 23-24 Uitshirt Dit is het splinternieuwe Castore Feyenoord Uitshirt voor het seizoen 23-24.

Het Castore Feyenoord Rotterdam 23-24 Uitvoetbalshirt is een eerbetoon aan het succesvolle seizoen 1998-1999, waarin Feyenoord kampioen van Nederland werd.

Het ontwerp van het uitshirt is geïnspireerd op de prachtige bezienswaardigheden en architectuur van Rotterdam. Het shirt toont een abstracte en grafische weergave van de skyline van de stad, die doet denken aan het iconische shirt uit 1998-99.

Het Castore Feyenoord 23-24 Uitshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen die een comfortabele en ondersteunende pasvorm bieden. Het shirt heeft een stijlvolle v-hals en kraag, terwijl de shorts zijn gemaakt van elastische stof die bewegingsvrijheid garandeert. De sokken hebben een gevoerde voetzool voor extra comfort.

De club deelde ook beelden van fans die vandaag het Uitshirt kochten in de clubwinkel. Dit gaf ons een eerste blik op het nieuwe lettertype van het tenue.

De shorts van het Feyenoord 2023-2024 Uitshirt zijn blauw, maar er is ook een witte optie beschikbaar.

Het Castore Feyenoord 23-24 Uitvoetbalshirt is verkrijgbaar voor 90€.

Vervaardigd door Castore. Wat vind jij van het Feyenoord Uitshirt?

Retro voetbalshirts Feyenoord: Voor de fans die graag een nostalgische reis maken, bieden we ook een prachtige collectie retro voetbalshirts van Feyenoord aan, zodat je de glorieuze geschiedenis van de club kunt herbeleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *