Adidas x Daily Paper Ajax 22-23 Derde Tenue Gelanceerd

De hoofdkleur van het Adidas Ajax 22-23 derde shirt is “Savann”. Het is een zandkleurige tint die bijna op goud lijkt.

Adidas en Daily Paper gebruiken wit als de belangrijkste accentkleur op het Ajax 2022-23 derde shirt. Het wordt gebruikt voor de kraag, een eenvoudige ronde halsstijl, de 3 strepen op de schouders en ook voor de logo’s op de voorkant.

Geïnspireerd door het klassieke ontwerp van het thuisshirt, heeft het Ajax 22-23 derde tenue een zwart-rode streep in het midden van de voorkant. Ten slotte zijn er subtiele afbeeldingen afgedrukt op de stof. Ze tonen 9 verschillende voetbalvelden uit Amsterdam en doen ons een beetje denken aan het uitstekende Red Star FC 20-21 thuisshirt.

De gouden velden van Amsterdam. pic.twitter.com/2MoZv11eMn

De velden die te zien zijn op het Ajax 22-23 derde tenue zijn Balboaplein, Zaandammerplein, A. Nouriplein (voorheen Nigel de Jongplein), Louis de Visserplein (Gregory van der Wielplein), Piramide, Hendrick de Keijserplein, Joubertplein, Mijehof en Obi/Boni Plein.

Een retro Ajax Daily Paper embleem bevindt zich aan de achterkant onder de kraag.

De gouden kleur van het nieuwe Ajax derde shirt doet ons ook denken aan het iconische uitshirt dat werd gedragen tijdens het seizoen 2018-19.

Zwarte shorts en Savann sokken completeren het nieuwe Ajax 2022-23 derde tenue.

Het Ajax 22-23 derde tenue werd gelanceerd op 24 augustus 2022.

Houd jij van het Ajax 22-23 derde tenue, gemaakt door Adidas in samenwerking met Daily Paper? Laat hieronder je mening achter en bekijk de Kit Overview voor meer informatie. Vergeet niet te zoeken naar “ajax voetbalshirt” als je op zoek bent naar Ajax-shirts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *